Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Πρώην δικηγόρος Δασκαλάκη: Η Ρούλα δεν επιβαλλόταν στον Μάνο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Πρώην δικηγόρος Δασκαλάκη: Η Ρούλα δεν επιβαλλόταν στον Μάνο

«Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου» - «Το διαψεύδω» λέει ο πρώην δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη 

manos_roula-0
Ενώ ξεδιπλώνεται το κουβάρι της υπόθεσης-θρίλερ στην Πάτρα, τα βλέμματα στρέφονται στην ταραχώδη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά τις δημοσιοποιήσεις της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ότι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου τσακώθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, με τον Μάνο Δασκαλάκη μάλιστα να λέει ότι ξέρει ότι η σύζυγός του έχει κάνει κακό στα παιδιά τους, ο Γιάννης Κόττας, πρώην δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στο MEGA, διαψεύδει το περιστατικό.


«Τα διαψεύδω όλα. Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου. Πάντα όταν μιλάγαμε, ουδέποτε τσακώθηκαν. Διαφορετικές απόψεις μπορεί να αναπτυχθήκαν αλλά δεν τσακώθηκαν ποτέ. Το διαψεύδω» είπε.

Σχετικά με την σχέση του ζευγαριού, ο δικηγόρος σημειώνει ότι ήταν αυτή που προέβαλαν και στα ΜΜΕ. «Δεν ήταν ψεύτικη, ήταν αυτό που έδειχναν στα ΜΜΕ» είπε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή ήταν ορμητική, τη συμβούλευα να κάνει υπομονή και με άκουγε. Δεν επιβαλλόταν στον Μάνο. Τα αγάπαγε τα παιδιά της η Ρούλα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Κόττας σημείωσε τα εξής: «δεν υπάρχει στο περιβάλλον του ζεύγους άτομο που να σχετίζεται με ναρκωτικές ουσίες». Παράλληλα, διέψευσε  πληροφορίες που ήθελαν συγγενή της 33χρονης να έχει σχέση με ναρκωτικά.

Ο πρώην δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση.

Κλείσιμο
«Όταν ανέλαβα, τα στοιχεία ήταν τα ίδια ακριβώς στοιχεία. Τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έλεγαν ότι τα παιδιά ‘έφυγαν’ από παθολογικά αίτια, όχι εγκληματική ενέργεια. Έφυγα γιατί διαφώνησα με την τακτική, την υπερέκθεση στα ΜΜΕ» είπε ειδικότερα ο κ.Κόττας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στις συναντήσεις που είχε με την κατηγορούμενη, η 33χρονη έδειχνε ότι θέλει να βρεθεί λύση και να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της.

«Μου το διέψευσε εξαρχής ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Απελπίστηκε από ένα μήνυμα στο social media που έλεγε να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της» σημείωσε
.
Ειδήσεις σήμερα:

Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια 101 άνθρωποι από το Azovstal, λέει ο ΟΗΕ

Από 10 χρόνια κάθειρξη στον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Μικρή «ανάσα» ελευθερίας για τους κατοίκους στη Σαγκάη - Επέτρεψαν σε λίγους να βγουν από τα σπίτια τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης