«Θέλω να μιλήσω» στον Κυπαρίσση λέει κρατούμενος για την απαγωγή του επιχειρηματία

«Θέλω να μιλήσω» στον Κυπαρίσση λέει κρατούμενος για την απαγωγή του επιχειρηματία

Ο πρώην πυγμάχος είπε σε συνέντευξή του ότι πήγε να κάνει μια εξυπηρέτηση σε ένα γνωστό του - Δεν είχα φανταστεί ότι σχεδίαζαν απαγωγή, λέει σήμερα

kyparissis34
Την επιθυμία του να μιλήσει με τον Γιώργο Κυπαρίσση εξέφρασε μέσα από τις φυλακές ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας και μέλος της εθνικής ομάδας που κρατείται για την απαγωγή του επιχειρηματία στα τέλη Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για έναν 45χρονο ομογενή από το Καζακστάν.

Μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση του ALPHA, ο κρατούμενος στη Λάρισα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι ήθελαν να κάνουν οι δράστες.

«Εγώ πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση, ήξερα ένα παιδί εκεί, τον οποίο ψάχνουν ακόμα γιατί οι άλλοι είναι μέσα. Μου είπε ότι χρειάζεται το σπίτι για μια δύο ημέρες και ότι θα μου δώσει λεφτά».

Οι δράστες υποσχέθηκαν να του δώσουν γύρω στα 5.000 ευρώ και ότι θα έπαιρνε περισσότερα αργότερα.





Κλείσιμο

Οταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν υποπτεύθηκαν ότι ήθελαν να κάνουν κάτι παράνομο, ο πυγμάχος είπε: «Πού να ήξερα ότι ήθελαν να κάνουν τέτοιες μαλ… Να φανταστείς, ούτε λεφτά δεν πήρα».

Για τη σύλληψή του είπε: Πήγα να κάνω όπισθεν και τους βλέπω και μου λένε ότι “ήθελες να μας πατήσεις” και άρχισαν να με πυροβολούν αλλά με πέτυχαν μόνο στα πόδια».

Σχετικά με τον επιχειρηματία είπε: «Εγώ με τον Κυπαρίσση θέλω να μιλήσω προσωπικά, να βρω το τηλέφωνό του και να τον πάρω. Και στο δικαστήριο να πει τι πρέπει να πει. Ούτε λεφτά βρήκαν πάνω μου ούτε όπλα. Το νοίκιαζα 1,5 χρόνο αυτό το σπίτι και ήταν στο όνομά μου; Θα έκανα εγώ απαγωγή στο σπίτι μου, στο όνομά μου;».

Τέλος, σε ερώτηση γιατί κύλησε στην παρανομία ενώ ήταν πρωταθλητής στην πυγμαχία, ο 45χρονος δήλωσε «έκανα δύο φορές αίτηση στο Δημόσιο και δεν με πήραν. Δεν με παίρνουν πουθενά. Τι πρέπει να κάνω; Ήμουν 15 χρόνια αθλητής. Πού να πάω να δουλέψω; Με παρασύρανε και πήγα να κλέψω και να πάρω λεφτά για να ζήσω. Το κράτος έκλεβα. Δεν έχω πειράξει κανέναν».



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης