Θαρραλέα πρατηριούχος απέτρεψε ληστές οπλισμένους με ρόπαλο μπέιζμπολ

Θαρραλέα πρατηριούχος απέτρεψε ληστές οπλισμένους με ρόπαλο μπέιζμπολ

Οι δύο Έλληνες κακοποιοί τα βρήκαν... σκούρα με την ιδιοκτήτρια η οποία τους έτρεψε σε φυγή και οδήγησε στην σύλληψή τους

dramma
Θα μετάνιωσαν πικρά για την απόφασή τους να επιχειρήσουν να ληστέψουν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Δράμα, το βράδυ της Τρίτης, δύο Έλληνες κακοποιοί που τα βρήκαν... σκούρα με την θαρραλέα ιδιοκτήτρια η οποία τους έτρεψε σε φυγή και οδήγησε στην σύλληψή τους!

Οι δράστες έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο πρατήριο και όρμησαν μέσα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, απαιτώντας από την γυναίκα να τους παραδώσει τις εισπράξεις με την απειλή όπλου που κρατούσε ο ένας και ενός ρόπαλου του μπέιζμπολ που κράδαινε ο άλλος. Όμως, η επιχειρηματίας δεν πτοήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να τους απωθεί με την βοήθεια ενός συγγενούς της που ήταν εκεί!

Οι επίδοξοι ληστές τα έχασαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα τους, χωρίς να κλέψουν κάτι. Όμως, η πρατηριούχος έδωσε λεπτομερή περιγραφή των ίδιων και του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα. Οι αναζητήσεις έφεραν αποτέλεσμα, καθώς οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Στο όχημα που επέβαιναν, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο πλαστικά πιστόλια, το ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ, γάντια, χρήματα και δύο κινητά. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.





Ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευμένα δελφίνια ανέπτυξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα - Ποια είναι η αποστολή τους

Νέος κύκλος καταθέσεων από γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πρωτοφανείς πυρηνικές απειλές και ενεργειακός πόλεμος από τον Πούτιν – Η Ευρώπη απορρίπτει τον εκβιασμό της Μόσχας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης