Κεφαλονιά: Λευκά τριαντάφυλλα, κεριά και μηνύματα αγάπης στο σημείο που σκοτώθηκε ο 17χρονος

Κεφαλονιά: Λευκά τριαντάφυλλα, κεριά και μηνύματα αγάπης στο σημείο που σκοτώθηκε ο 17χρονος

Αύριο το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Φάμπιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς βρέθηκε χθες ο 19χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

argostoli_1
Λευκά τριαντάφυλλα, κεριά, κάποια προσωπικά αντικείμενα και μηνύματα αγάπης, αφήνουν περαστικοί στο σημείο της τραγωδίας που συγκλόνισε την Κεφαλονιά με θύμα έναν 17χρονο.

Φίλοι και συμμαθητές του Φάμπιο αφήνουν ένα δικό τους «κομμάτι» στο σημείο, ως ένδειξη αγάπης για το παιδί που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή, θύμα ενός ακόμα τραγικού τροχαίου δυστυχήματος.

Το «τελευταίο αντίο» στον Φάμπιο θα το πουν όλοι όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, αύριο Πέμπτη στις 3 μετά το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου. Εκεί θα παιχτεί και η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συντάραξε την Κεφαλονιά.

argostoli_2
argostoli_3


Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών χθες ο 19χρονος οδηγός του οχήματος

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Φάμπιο.

Ο 19χρονος, ο οποίος μετά το τραγικό συμβάν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φίλος του 17χρονου και είχε ταξιδέψει από την Αγγλία όπου ζει, για να τον δει. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως το μοιραίο όχημα ήταν στο όνομα του πατέρα του 19χρονου, ενώ ο ίδιος διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Πηγή: inKefalonia


Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι μόνη μου, οι σκέψεις μου στα παιδιά μου, δεν με νοιάζει ο Μάνος» - Η Πισπιρίγκου μιλά από τη φυλακή

Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Αθώωση για τους αστυνομικούς

Ανοίγει σήμερα η τέταρτη δόση εμβολίου για τους 70-79 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης