Κεφαλονιά: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο κάηκε ζωντανός ο 17χρονος

Κεφαλονιά: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο κάηκε ζωντανός ο 17χρονος

Η βόλτα μετά το σχολείο κατέληξε σε τραγωδία για τον 17χρονο Φάμπιο στην Κεφαλονιά χθες - Κατηγορείται για δολοφονία από αμέλεια ο οδηγός του αυτοκινήτου

kefalonia-nekros-main
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς θα οδηγηθεί σήμερα ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του ο 17χρονος Φάμπιο.

Ο 19χρονος νεαρός, ο οποίος μετά το τραγικό συμβάν συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με το inkefalonia ήταν φίλος του άτυχου 17χρονου και είχε έρθει από την Αγγλία όπου ζει στην Κεφαλονιά για να τον δει. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως το μοιραίο όχημα ήταν στο όνομα του πατέρα του 19χρονου και πως ο ίδιος διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Tο χρονικό του δυστυχήματος

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί στην περιοχή της Λάσσης Αργοστολίου. Μετά το σχολείο, τέσσερις φίλοι Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής, μπήκαν στο αυτοκίνητο του ενός και ξεκίνησαν να πάνε βόλτα προς το αεροδρόμιο του νησιού.

Στην διαδρομή και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάσσης με κατεύθυνση τον Πλατύ Γιαλό, ο 18χρονος οδηγός, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί. Για κακή τους τύχη, όταν το αυτοκίνητο ανετράπη, πήρε αμέσως φωτιά με τους τέσσερις νεαρούς να παλεύουν να βγουν έξω ενώ ο ένας από αυτούς, ο 17χρονος Φάμπιο δεν τα κατάφερε.

Περαστικοί κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική η οποία προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς ενώ απεγκλώβισαν το απανθρακωμένο σώμα του άτυχου νεαρού.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους ενώ μόνο ένας απο αυτούς έφερε ελαφρά τραύματα. Σύμφωνα με τον οδηγό της Οδικής Βοήθειας που παρέλαβε το όχημα των νεαρών προκειμένου να το μεταφέρει στην τροχαία για έρευνα, το αυτοκίνητο τους είχε καεί ολοσχερώς.

«Δεν είχε μείνει τίποτα από τα πλαστικά του αυτοκινήτου, μέχρι και τα λάστιχα του είχαν καεί» είπε συγκλονισμένος ο οδηγός της Οδικής Βοήθειας. Το δικό μήνυμα έστειλε μέσω του protothema.gr και ο Λυκειάρχης του ΕΠΑΛ που φοιτούσαν οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες του μοιραίου αυτοκίνητου: «Ο άτυχος νεαρός ήταν παιδί εργατικής οικογένειας, ήσυχος και αγαπητός στους συμμαθητές του, είχε όνειρο να τελειώσει την Γ΄Λυκείου και να έφευγε στο εξωτερικό προκειμένου να δουλέψει πάνω στην ειδικότητα του Πληροφορικής και Δικτύων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού είναι συντετριμμένη καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια απλή βόλτα ήταν η τελευταία για τον 17χρονο γιό τους. Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης

Χάος στην Κίνα: Τα κρούσματα Covid καλπάζουν, τα μέτρα χαλαρώνουν, οι Κινέζοι σε απόγνωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης