Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Αγγελική Νικολούλη: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της!
Όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσε το γραφείο κηδειών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί το κοριτσάκι μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθιζε να παίζει
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορία που επιβεβαιώθηκε από το γραφείο κηδειών, όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα της ταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας (σ.σ. για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η ίδια της η μητέρα), η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί το κοριτσάκι μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθιζε να παίζει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciz7uqt6bco1)
Έτσι, στην ουσία η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ στα χέρια της, γεγονός που εγείρει περισσότερα ερωτήματα, από την στιγμή που η υπόθεση πήρε την γνωστή τροπή με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.