Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;»

Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;»

«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της, η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο. γιατί λίγες ημέρες πριν η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια» είπε η δημοσιογράφος 

aggelikinikolouli
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τις επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρόνης κόρης της Τζωρτζίνας, θα παρουσιάσει απόψε η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η δημοσιογράφος, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη ότι της είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε συνεχώς ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciz2l3b66wz5)


«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της, η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο, γιατί λίγες ημέρες πριν, η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια» είπε.

Κλείσιμο
Σοκαριστικές αποκαλύψεις αναμένεται να πραγματοποιήσει απόψε το βράδυ στο «Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, η οποία προϊδέασε το τηλεοπτικό κοινό, με δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Μετά τις εξελίξεις που είχαμε, θα φέρουμε τα στοιχεία που δεν δημοσιοποιήθηκαν στις προηγούμενες εκπομπές, για ευνόητους λόγους» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ένα στοιχείοα πολύ σοβαρό που αποκτά τη βαρύτητα ντοκουμέντου, επειδή προέρχεται από συγκεκριμένο χώρο και με δεδομένη στιγμή. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

«Ήθελα να δω και τι έλεγε η Τζωρτζίνα. Ήξερε πολλά, μίλαγε, ήθελα να δω τις επαφές είχε κάνει μετά τον θάνατο της Ίριδας. Ήθελε να την οδηγήσει εκεί και να την τελειώσει. Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε, πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και τι της είχε πει η Ρούλα, απάντησε: «Μου είχε μιλήσει και μου τον “έδινε” ανοιχτά. Εστιάσαμε όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, ή την χώρισε ή την παράτησε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά. Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία. Κάτι διαπίστωσε και της έδειξε την απόρριψή του κ από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».

«Έτσι και τολμήσει κανείς να απειλήσει μάρτυρες, το επόμενο βήμα είναι ο εισαγγελέας. Το μήνυμα ελήφθη» σχολίασε ακόμη και κατέληξε: «Μήπως η Τζωρτζίνα είδα κάτι για την Ίριδα εκείνη τη νύχτα;».


Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο και φτερό» παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης