«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονικά τη Δευτέρα στο δικαστήριο» λέει ο δικηγόρος του

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονικά τη Δευτέρα στο δικαστήριο» λέει ο δικηγόρος του

«Το γεγονός ότι ο εντολέας μου έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης»  ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κάνοντας λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε της φυλάκισής του

filippidis-main
Για τη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα αλλά και την κατάσταση υγείας του εντολέα του, του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, o οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες, μίλησε σήμερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η δίκη είτε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, είτε με δημοσιότητα δεν θα αλλάξει, αυτά που έχουμε να πούμε και εμείς και η άλλη πλευρά, θα λεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται πως η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2021.

Ο δικηγόρος δήλωσε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές και είπε πως ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε της φυλάκισής του και επιδεινώθηκε τώρα.

Κατόπιν ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης γι αυτό και έως τώρα δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη. «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο δικηγόρος.

Στην ερώτηση εάν θα βγει μετά να κάνει δηλώσεις ο ίδιος, στην περίπτωση που η δίκη γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο δικηγόρος απάντησε πως δεν είναι σωστό αυτό, καθώς έτσι θα γίνει μία «παράλληλη δίκη» που θα παραβιάζει την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε πως μόνο η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύεται σε νομικά περιοδικά, όχι τα πρακτικά, και αυτή δίχως ονόματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. «Το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

«Το Τέρας της Φλωρεντίας»: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της πιο φρικιαστικής υπόθεσης της Ιταλίας;

ΝΔ για «Συναυλία Ειρήνης»: Μπορεί να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ πόσο κοστίζει και ποιος πληρώνει

Τι τρέχει με τον Σεργκέι Σοϊγκού; Ουκρανός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή από την οργή Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης