Θεσσαλονίκη: Εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο ο 18χρονος που συγκρούστηκε με φορτηγό - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Θεσσαλονίκη: Εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο ο 18χρονος που συγκρούστηκε με φορτηγό - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε επέβαινε ένας ακόμα νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά - Από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του φορτηγού ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας

σιδνος
Σοκ προκαλούν όσα περιγράφουν στο protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο οχήματα, ένα φορτηγό και ένα επιβατικό αυτοκίνητο, κινούνταν με αντίθετη φορά στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Τότε, όπως λένε εργαζόμενοι της περιοχής, ο οδηγός του ΙΧ, που ήταν γεννημένος το 2004, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το φορτηγό.
σιδνος-ατυχημα
 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός φαίνεται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και μία μικρή στροφή του δρόμου τον έβγαλε εκτός πορείας. Όσοι άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο από το τροχαίο, βγήκαν αμέσως για να δουν τι συνέβη και έτρεξαν για να βοηθήσουν. «Ήταν ήδη αργά, καθώς το παλικάρι είχε πεταχτεί έξω από το όχημα, πιθανότατα από το παρμπρίζ που έσπασε και ήταν αναίσθητος στην άσφαλτο γεμάτος αίματα», λένε στο protothema.gr.

Παρά το γεγονός ότι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο του δυστυχήματος, ο 18χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε επέβαινε ένας ακόμα νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. «Τρομάξαμε γιατί στη θέση του συνοδηγού ήταν ένας ακόμα άνδρας ο οποίος είχε αίματα στο κεφάλι του. Μας έλεγε συνέχεια «πέθανε, πέθανε» έχοντας συνειδητοποιήσει πως ο φίλος του εκτινάχθηκε έξω από το όχημα και ήταν δύσκολο να τα καταφέρει», ανέφερε εργαζόμενος σε κοντινή επιχείρηση.
παμπριζ-ατυχημα
Κλείσιμο
 

Στο σημείο του δυστυχήματος υπάρχουν ακόμα σημάδια που μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ολόκληρο το παρμπρίζ είναι πεταμένο στην δεξιά μεριά του δρόμου μαζί με πολλά ακόμα κομμάτια και μέρη του οχήματος τα οποία διαλύθηκαν κατά την σύγκρουση.

Σημειώνεται ότι, από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του φορτηγού ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης