Απαγωγή Κυπαρίσση: «Κινηματογραφική» καταδίωξη στο Χαλάνδρι οδήγησε σε άλλη μία σύλληψη

Απαγωγή Κυπαρίσση: «Κινηματογραφική» καταδίωξη στο Χαλάνδρι οδήγησε σε άλλη μία σύλληψη

Πρόκειται για 41χρονο άνδρα που εντοπίστηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο - Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη

kyparissis34
Το ρόλο του 45χρονου συλληφθέντα απο το κινηματογραφικό μπλόκο στο Χαλάνδρι, στην απαγωγή Κυπαρίσση με σκοπό να οδηγήθούν στον διαβόητο «Γρηγόρη», τον μυστηριώδη συνεργό που κατονόμασε ο αρχηγός οτι πηρε το μισό εκατομμύριο ευρώ απο τα λύτρα, εξετάζουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών. Ο τρόπος που αντέδρασε στη θέα των αστυνομικών, η καταδίωξη και η κίνηση να εμβολίσει τους διώκτες του δείχνουν οτι πρόκειται για σκληρο κακοποιό, πιθανότατα σεσημασμένο.

Ο άνδρας, εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι, σε δρόμο προς τα Βριλήσσια να οδηγεί ενα κλεμμένο Audi Q5. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατά τον έλεγχο και όταν του ζήτησαν να σταματήσει το όχημα, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να τους εμβολίσει. Τότε οι αστυνομικοί, πυροβόλησαν στις ρόδες και τη μηχανή του κλεμμένου SUV με αποτέλεσμα ο 45χρονος να τραυματιστεί στο πόδι. Όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να διαφύγει ανεπιτυχώς καθώς οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών μετεφέρθη με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό.



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο που ισοπεδώθηκε από έκρηξη στα Γρεβενά


Ικανοποίηση στην Αθήνα για την ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης από τρίτο μέρος


«Έγινε μακελειό με την Ελένη Τοπαλούδη, τη βασάνισαν και την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα» κατέθεσε μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης