Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Οι έρευνες φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία - Σε αυτές θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας - Αποκαλύψεις για τις μελανιές της Τζωρτζίνας και τι έλεγε η μητέρα στις νοσηλεύτριες - Νέες δηλώσεις από τον πατέρα των παιδιών - Δείτε βίντεο

patra_koritsia_new_xr
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας μια πληροφορία που έλαβε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Σύμφωνα με την εκπομπή καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cinf8s8bq32h)


Μέσα στην εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου.

Νέες μαρτυρίες

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή. Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ: ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ…

Μία άλλη μαρτυρία μετέφερε την έρευνα σε ιατρικό χώρο, με την άτυχη Τζωρτζίνα μελανιασμένη στο σώμα της και τη μητέρα να κατηγορεί γι’ αυτό, νοσηλευτές.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ…


Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας των παιδιών για όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται τον τελευταίο καιρό. Επιβεβαίωσε το χωρισμό με τη γυναίκα του, κάτι που η ίδια είχε αναφέρει στο «Τούνελ» και αναφέρθηκε και στους θανάτους των παιδιών του.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ…


«Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα…»

Ο παππούς από την πλευρά της μητέρας των παιδιών μίλησε σοκαρισμένος στην εκπομπή για την τραγωδία που τους χτύπησε.

«Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε ένα Γολγοθά, σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όσοι είναι αρμόδιοι. Να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι. Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου, ό,τι και να λένε…».

"ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΟΝΙΣΣΑ..."


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι 17 στρατηγοί και πολέμαρχοι που έχασε ο Πούτιν

Γερμανία: Η υπόθεση της μάνας που σκότωσε και τα τρία της βρέφη χωρίς να το καταλάβει κανείς

Αλεξάνδρα Τολστόι: Η εγγονή του φημισμένου Ρώσου συγγραφέα «ξεσκεπάζει» τους ολιγάρχες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης