Θεσσαλονίκη: Ένας 53χρονος βίαζε για 1,5 χρόνο και απειλούσε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του
Ο 53χρονος απειλούσε την ανήλικη πως θα χώριζε τη μητέρα της, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια - Η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε τις στιγμές φρίκης που βίωνε σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολείου της
Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού με θύμα μία 13χρονη κοπέλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη.
Ένας 53χρονος ελληνικής καταγωγής προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης της συντρόφου του από τον Νοέμβριο του 2020 έως και την 14 Μαρτίου του 2022, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
H ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τις στιγμές φρίκης που βίωνε σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.