Πέθανε ο πρώην υπουργός Αντώνης Φούσας

Πέθανε ο πρώην υπουργός Αντώνης Φούσας

«Έφυγε» σε ηλικία 82 ετών από  καρκίνο

fousasantonis-960x539
«Έφυγε» σήμερα Κυριακή (6-3-2022) από τη ζωή ο γνωστός Ηπειρώτης Δικηγόρος και πρώην υπουργός Αντώνης Φούσας σε ηλικία 82 ετών.

Ο Αντώνης Φούσας, μέχρι προ μηνός στα έδρανα των δικαστηρίων, είχε προ 3μηνου διαγνωσθεί με νευροενδοκρινή καρκίνο κύστεως ταχυτάτης εξέλιξης, και τις τελευταίες ημέρες, μετά από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Γεννημένος στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Μάχιμος δικηγόρος από το 1974 μέχρι σήμερα, με σημαντική παρουσία και προσφορά στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στην ποινική.

Διετέλεσε Υπουργός στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα, στην Οικουμενική Κυβέρνηση και στην Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων του Καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα.

Υπήρξε για πολλά χρόνια Βουλευτής Ιωαννίνων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με όραμά του την ευημερία και ανάπτυξη της Ηπείρου και της ιδιαίτερης πατρίδας του, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό και για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στη Δικαιοσύνη και την Ήπειρο και αφήνει σημαντικό συγγραφικό έργο.

Ειδήσεις σήμερα:

Kαραμπόλα πολλών αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό λόγω ομίχλης

Πώς η ΕΛΑΣ εξιχνίασε την απαγωγή Κυπαρίσση - Βρέθηκαν 300.000 ευρώ από τα λύτρα

Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα - Ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης