Kαραμπόλα πολλών αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό λόγω ομίχλης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Kαραμπόλα πολλών αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό λόγω ομίχλης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η καραμπόλα σημειώθηκε στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης - Στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα ήταν και του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Αμυρά - Συνολικά 13 άτομα τραυματίστηκαν

amaxia_karampola_art
Μία απίστευτη καραμπόλα με εμπλοκή 50 αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.



kara54
kara55
kara56


Κλείσιμο
karampola_egnatia-2


Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 αυτοκίνητα, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν 3- 4 εγκλωβισμένοι επιβάτες που έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

karabola_pyr


Για την ώρα το τμήμα αυτό παραμένει κλειστό, ενώ στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα ήταν και του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Αμυρά, ο οποίος ήταν καθ’ οδόν για τη Μικρή Πρέσπα, για το θέμα με το θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.

Η Τροχαία Βέροιας απεγκλώβισε και τους οδηγούς που δεν εμπλέκονταν στις καραμπόλες, καθώς αυτές έγιναν και σε μικρές αποστάσεις η μία από την άλλη. Στον χώρο έφτασαν και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Όπως αναφέρει το Kozan.gr συνολικά 13 άτομα τραυματίστηκαν, όλοι ευτυχώς ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο έχοντας κυρίως θλαστικά τραύματα.

Παράλληλα εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η καταγραφή όσων οδηγών κι επιβατών βρίσκονται στο σημείο, μεταξύ αυτών και αρκετοί από άλλες χώρες, ώστε να μεταφερθούν με λεωφορεία είτε σε Κοζάνη, είτε στη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα - Ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών

Πόσο «ευάλωτες» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας απέναντι σε ενδεχόμενο χτύπημα των Ρώσων;


Η Βασίλισσα Ελισάβετ «αφήνει» το Μπάκιγχαμ - Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Ουίνσδορ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης