Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε εκτάκτως σήμερα Σάββατο τη ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί για τις υποθέσεις της Ανδραβίδας και της αρπαγής του επιχειρηματία Κυπαρίσση.
Συγεκριμένα, ο υπουργός μετέβη προ ολίγου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις σοβαρές υποθέσεις εγκληματικότητας, που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία και το τετραπλό φονικό της οικογένειας στην Ανδραβίδα.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.