Προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ

Προκήρυξη ΣΟΧ1/2022 για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

oaed_protothema
Σε 540 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ προχωρά ο ΟΑΕΔ προκειμένου να στελεχώσει άμεσα με νέους εργασιακούς συμβούλους τα ΚΠΑ2 και τα Γραφεία Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του Οργανισμού.

Οι εργασιακοί σύμβουλοι θα εργαστούν στον ΟΑΕΔ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ η διαδικασία πρόσληψης προβλέπεται μέσω της προκήρυξης ΣΟΧ1/2022 του ΑΣΕΠ. Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου με κωδικούς taxisnet.

Οι προσλήψεις των εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ, θα γίνουν στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Κλείσιμο
Οι αιτήσεις  υποβάλλονται από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 00:01 μέχρι την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59.

Δείτε την Προκήρυξη ΣΟΧ1/2022, πατώντας ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα Ανδρουλάκη για τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ και το τέλος των ισορροπιών στις λίστες


Πάτρα: Τι δείχνουν τα στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης