Καιρός: Ηλιοφάνεια μέχρι την Κυριακή χωρίς ισχυρούς ανέμους, η θερμοκρασία σε άνοδο

Καιρός: Ηλιοφάνεια μέχρι την Κυριακή χωρίς ισχυρούς ανέμους, η θερμοκρασία σε άνοδο

Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι και το Σάββατο στη χώρα μας με θερμοκρασίες το μεσημέρι κοντά στους 18 βαθμούς Κελσίου - Συννεφιάζει από την Κυριακή με ασθενείς βροχές, χωρίς σημαντικά φαινόμενα

kairos-ilios-kairossimera-kairospempti
Περαιτέρω βελτίωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Πέμπτη, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι θα έχουν υποχωρήσει, γεγονός που θα αφήσει τη θερμοκρασία να ανέβει λίγο, τόσο το πρωί, όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο καιρός με μια ματιά

-Βελτιωμένος καιρός τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή

-Οι άνεμοι υποχωρούν από σήμερα, σταδιακά

Βίντεο καιρού


Κλείσιμο

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόνησσο, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο νότιο Αιγαίο 6 με 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

kairospempti

 Για θερμοκρασίες το μεσημέρι κοντά στους 18 βαθμούς Κελσίου κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με μια  ήπια μεταβολή του καιρού την Κυριακή και στις αρχές της άλλης εβδομάδας με λίγες βροχές.



Σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και την Παρασκευή και το Σάββατο, ωστόσο την Κυριακή θα επικρατεί συννεφιά με ασθενείς βροχές.

Την Κυριακή αναμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη και από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο έως τις μεσημβρινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

kairoskiriaki-kairos-vroxes




Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Survivor: Το κοινό έδιωξε Λάμπρο, όμως τελικά αποχώρησε και η Αθηνά – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης