ΟΑΕΔ: Tέλος χρόνου για 540 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, μέχρι πότε οι αιτήσεις για πτυχιούχους

ΟΑΕΔ: Tέλος χρόνου για 540 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, μέχρι πότε οι αιτήσεις για πτυχιούχους

Εως την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις ΠΕ/ΤΕ εργασιακών συμβούλων στα ΚΠΑ2 και τα Γραφεία Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του ΟΑΕΔ

oaed_protothema
Με 540 εργασιακούς σύμβουλους ενισχύονται τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

Οι νέοι υπάλληλοι θα υπογράψουν συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, οκτάμηνης διάρκειας, με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Δεκτά γίνονται τα πτυχία και της Τεχνολογικής και της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Οι υποψήφιοι εκτός από τον απαραίτητο τίτλο σπουδών πρέπει να διαθέτουν:

-Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

-Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων για πρόσληψη καθορίζεται με βάση τα κριτήρια της εμπειρίας, του βαθμού βασικού τίτλου σπουδών και του χρόνου ανεργίας.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet  ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ

ή απευθείας από το σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/proslepse-ergasiakon-sumboulon-ston-oaed

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59.

Κλείσιμο
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 1. εμπειρία (1 έως 60 μήνες), 2. βαθμός βασικού τίτλου, 3. χρόνος ανεργίας (6 μήνες τουλάχιστον συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας και άνω μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων). Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης