Ηλεία: Θα έβγαζαν 30.000 ευρώ πουλώντας ένα κιλό ηρωίνης και κοκαΐνη

Ηλεία: Θα έβγαζαν 30.000 ευρώ πουλώντας ένα κιλό ηρωίνης και κοκαΐνη

Κατασχέθηκαν και 2.160 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση άλλων ποσοτήτων 

astynomias
Τουλάχιστον 30.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα ήταν τα "μαύρα" έσοδα ενός Έλληνα από τον Πύργο και ενός αλλοδαπού κατοίκου Πάτρας, από τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης που θα διακινούσαν στα στέκια χρηστών στις δυο πόλεις, αν δεν τους έβαζαν στο χέρι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής τον Έλληνα που είχε προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε περιοχή της Πάτρας και την μετέφερε στον Πύργο με το αυτοκίνητό του. Αφού τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το όχημα, έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι του και σε αυτό του αλλοδαπού, όπου βρήκαν ένα κιλό και 11,5 γραμμάρια ηρωίνης, 16 "φιξάκια" με συνολικά 27,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 9,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στην κατοχή των δυο "συνεταίρων" κατασχέθηκαν και 2.160 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση άλλων ποσοτήτων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση, κατοχή, προμήθεια, μεταφορά και διάθεση ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Ο αλλοδαπός κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα


Ενεργειακή κρίση: Ακμάζει ο «τουρισμός της βενζίνης» στην κεντρική Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης