Βόλος: Βαριά «καμπάνα» στον 39χρονο που εισέβαλε με βαριοπούλα σε καφέ

Βόλος: Βαριά «καμπάνα» στον 39χρονο που εισέβαλε με βαριοπούλα σε καφέ

Εκνευρίστηκε γιατί  καλούσε για παραγγελία, αλλά  του έκλειναν το τηλέφωνο - Τέσσερις αστυνομικοί χρειάστηκε να ορμήσουν πάνω του για να τον ακινητοποιήσουν

astynomia
Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 460 ημερησίων μονάδων προς 3 ευρώ η κάθε μια καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 39χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε εισβάλει με βαριοπούλα σε ένα καφέ μπαρ στη Νέα Ιωνία απειλώντας να τα κάνει γυαλιά-καρφιά! Ωστόσο, η έφεση που άσκησε έχει αναστέλλουσα δύναμη και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος, που είναι παντρεμένος, πατέρας τεσσάρων παιδιών και εργάζεται σε οικοδομή, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι εκνευρίστηκε επειδή τηλεφωνούσε στο κατάστημα για να δώσει παραγγελία, αλλά του έκλειναν το τηλέφωνο! Όπως ισχυρίστηκε, όταν πήγε να ζητήσει εξηγήσεις, ένας υπάλληλος τον έβρισε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού του, γι' αυτό πήρε από το αυτοκίνητό του τη βαριοπούλα που χρησιμοποιεί στη δουλειά του!

Όμως, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, δεν άφηνε την βαριοπούλα παρ' όλο που εκείνοι χτύπησαν δύο φορές το χέρι του με κλομπ και χρειάστηκε να ορμήσουν πάνω του τέσσερις αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες! Έτσι, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων από πρόσωπο που φέρει αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη, κατά συρροή.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης