Ανεμβολίαστος με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ο 13χρονος με κορωνοϊό που είναι διασωληνωμένος στο Παίδων
Ο 13χρονος μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, από την Κέρκυρα όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί - Σήμερα με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, «Αγλαΐα Κυριακού», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του
Στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται διασωληνωμένος δεκατριάχρονος Ρομά που βρέθηκε θετικός στην νόσο covid 19.
Το παιδί είναι ανεμβολίαστο ενώ μεταφέρθηκε χθες από την Κέρκυρα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τα Ιωάννινα στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 13χρονος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.