Έρχεται νέα «θύελλα» στην ελληνική σόουμπιζ: «Revenge porn» πανελίστα σε μοντέλο-επιχειρηματία

Έρχεται νέα «θύελλα» στην ελληνική σόουμπιζ: «Revenge porn» πανελίστα σε μοντέλο-επιχειρηματία

Για να την εκδικηθεί που χώρισαν, έδειξε ερωτικό βίντεο, που είχαν τραβήξει μαζί, στον μετέπειτα σύντροφό της - Η κοπέλα τον μήνυσε και ζητάει 50.000 ευρώ αποζημίωση για τον διασυρμό που υπέστη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
revenge_porn_panelista_xr
Αυτός, ένα γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης με συμμετοχή σε εκπομπές και ατσαλάκωτη εικόνα. Εκείνη, μια νεαρή επιχειρηματίας στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς με εντυπωσιακή εμφάνιση. Γνωρίστηκαν το 2012 μέσω φιλικής παρέας της showbiz, ερωτεύτηκαν και έζησαν μαζί για τρία ολόκληρα χρόνια. Τελικά, η απόρριψη όπλισε το χέρι του πανελίστα που εκμεταλλεύτηκε ένα ερωτικό βίντεο που είχαν τραβήξει μαζί, για να τη δυσφημήσει στον μετέπειτα σύντροφό της, γνωστό ηθοποιό. Ετσι, μια φιλική γνωριμία που εξελίχθηκε σε θυελλώδη έρωτα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες. Η 35χρονη σήμερα επιχειρηματίας μετά τη μήνυση κατέθεσε και αγωγή, ζητώντας από τον παρουσιαστή 50.000 ευρώ για τον διασυρμό και τον εξευτελισμό που έζησε όταν ο πρώην σύντροφός της έβγαλε στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές.

Με το που θα μπει το νέο έτος σύντομα αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες και τότε θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον παράφορο έρωτα του γοητευτικού πανελίστα με την όμορφη επιχειρηματία, που κατέληξε σε ολέθρια σχέση.

Το ροζ βίντεο και ο ηθοποιός

Ηταν καλοκαίρι του 2012. Ο γνωστός παρουσιαστής εκείνη την εποχή βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Μέσω μιας κοινής παρέας γνωρίζεται με μια εντυπωσιακή κοπέλα που κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο των επιχειρήσεων. Τότε, μόλις είχε κλείσει τα 25 της χρόνια και ετοιμαζόταν να μπει δυνατά στον χώρο της ομορφιάς. Οσοι τους έζησαν σε εκείνη τη συνάντηση κάνουν λόγο για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά.

Το ζευγάρι περνά στιγμές πάθους στα σικ στέκια της Αθήνας και στο εξωτερικό. Ολοι μάλιστα μιλούν για μια σχέση δυνατή που θα έφτανε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ομως η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ο αρχικός ενθουσιασμός με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ρουτίνα και η γεμάτη πάθος σχέση μια κουρασμένη συναναστροφή που δεν περπατούσε και οδηγούσε και τους δυο σε αδιέξοδο. Ετσι, το 2015, η 28χρονη τότε κοπέλα ζητά από τον παρουσιαστή να χωρίσουν. Μάλιστα, τον παρακαλεί να διαγράψει ό,τι υλικό είχε στο κινητό του που αφορούσε τις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Εκείνος, παρά τη διαφωνία του στον χωρισμό, της λέει ότι σέβεται την απόφασή της και τη διαβεβαιώνει ότι είχε σβήσει τα πάντα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν τα έδειξε σε κανέναν.

Οσο περνούσε ο καιρός, όμως, ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Ο πληγωμένος του εγωισμός δεν μπορούσε να δεχθεί την απόφαση της κοπέλας να τον αφήσει. Κι έτσι άρχισαν να στριφογυρίζουν ιδέες για να την εκδικηθεί. Και τελικά το έκανε. Αν και διατηρούσε φιλική σχέση με την πρώην σύντροφό του, στο πίσω μέρος του μυαλού του σκεφτόταν την εκδίκηση. Η κοπέλα είχε προχωρήσει τη ζωή της. Εδειχνε να είναι καλά και πολύ ερωτευμένη με έναν γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο συνήψε σχέση λίγο μετά τον χωρισμό της με τον παρουσιαστή. Τότε ο πανελίστας βρήκε την ευκαιρία για να πάρει το αίμα του πίσω.

Πλησίασε τον ηθοποιό τον Ιούλιο του 2016 και δήθεν ενδιαφερόμενος για εκείνον, έβγαλε και του παρουσίασε το βίντεο με τις άκρως προσωπικές στιγμές του ίδιου με την εντυπωσιακή επιχειρηματία. Μάλιστα φέρεται να έβαλε και λόγια για την ηθική της συγκεκριμένης γυναίκας στον ηθοποιό, κάτι το οποίο τον «φούντωσε». Στην αγωγή που κατέθεσε το θύμα του πανελίστα αναφέρει ότι ο νυν σύντροφός της αμέσως μετά το σοκ που υπέστη με την προβολή του απαγορευμένου υλικού, το οποίο υποτίθεται ότι είχε διαγράψει ο παρουσιαστής, της τηλεφώνησε σε έξαλλη κατάσταση, της είπε ό,τι είχε δει και την εξύβρισε ζητώντας της να χωρίσουν.

Κλείσιμο
Μάλιστα της ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει ποτέ. Οπως επισημαίνει στα δικόγραφα η επιχειρηματίας, αν και ο πανελίστας αρνήθηκε ότι έδειξε το βίντεο στον ηθοποιό, εντούτοις υπάρχουν μηνύματα του ηθοποιού στην κοπέλα που αναφέρουν με λεπτομέρειες όλα όσα είχε δει από το κινητό του ανθρώπου της τηλεόρασης. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων, όμως -όπως λένε οι πληροφορίες- λόγω λάθους της Εισαγγελίας σε ό,τι έχει να κάνει με το σκέλος των κατηγοριών, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Ωστόσο, η επιχειρηματίας δεν εγκατέλειψε. Προσέφυγε στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα και τον Νοέμβριο κατέθεσε εις βάρος του ανθρώπου της τηλεόρασης αγωγή στην οποία ξεδιπλώνει όσα φρικαλέα υπέστη από τον πρώην σύντροφό της και ζητά να της καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση. Μάλιστα αναφέρει πως αυτή η ιστορία τής κόστισε ψυχολογικά και όσα της έκανε ο πανελίστας είναι -όπως αναφέρει- κάτι που θα κουβαλάει για πάντα μέσα της, ενώ χρειάστηκε να επισκεφθεί ειδικούς για να τη στηρίξουν ψυχολογικά και να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η νομική άποψη

O δικηγόρος της επιχειρηματία κ. Απόστολος Λύτρας τονίζει στο «ΘΕΜΑ»: «Η εντολέας μου ζητάει αποζημίωση για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί από την πράξη του γνωστού πανελίστα, διότι θέλοντας να την εκδικηθεί επέδειξε χωρίς τη συναίνεσή της βίντεο ερωτικού περιεχομένου στον επόμενο σύντροφό της με σκοπό να τη δυσφημήσει και να της δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αθήνα απαντά στον Τσαβούσογλου: «Προκλητικές, παράνομες και ανυπόστατες οι κατηγορίες του»

Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις παιδικών εμβολίων της Pfizer

«Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης