«Έχεις μάνα και αδερφή;» - Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή με αποδέκτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Έχεις μάνα και αδερφή;» - Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή με αποδέκτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται», δήλωσε η ίδια, σχολιάζοντας το γεγονός ότι κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε τη δράση του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», ακόμα και από το στενό του περιβάλλον

koemtzi
Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή και έχει αποδέκτη το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η κοπέλα το 2016 είχε πέσει θύμα cyber bullying με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει. 

«Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές», τόνισε η μητέρα της μιλώντας στον Status FM 107,7.  «Από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται», δήλωσε η ίδια, σχολιάζοντας το γεγονός ότι κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε τη δράση του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», ακόμα και από το στενό του περιβάλλον.

«Ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι», υπογράμμισε αναφερόμενη στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

«Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο;» ρώτησε η κ. Κοεμτζή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση: «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Μπορεί να έχει, μπορεί να μην έχει. Είναι γυναίκες».

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, σημείωσε πως «μπορεί να τιμωρηθεί. Γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών».

Σταυρούλα Κοεμτζή - Μητέρα Λίνας Κοεμτζή,  ένα από τα πρώτα θύματα του cyber bulling


Σταυρούλα Κοεμτζή για Στάθη Παναγιωτόπουλο : "Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή; Είναι γυναίκες."
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΕΟΔΥ ερευνά καταγγελίες για περιστατικά ψυχολογικού και ηθικού εκφοβισμού εργαζόμενης

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Τελετή των Ρόδων του Bachelor

Πού θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης