Με βαριοπούλα έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβε

Με βαριοπούλα έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβε

O σεσημασμένος κακοποιός είχε ρημάξει τα σταθμευμένα οχήματα σε περιοχή της Λαμίας

bario
Η προσφιλής τακτική του, να σπάζει τα τζάμια αυτοκινήτων με... βαριοπούλα για να κλέψει ό,τι είχε αξία, αποκάλυψε την ταυτότητα του σεσημασμένου κακοποιού που είχε ρημάξει τα σταθμευμένα οχήματα σε περιοχή της Λαμίας, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο δέκα στο διάστημα από τις 16 ως τις 19 Νοεμβρίου!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν στο πλαίσιο της έρευνάς τους τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και κατάλαβαν ότι ο παλιός τους γνώριμος είχε προκαλέσει τις ζημιές στα αυτοκίνητα και είχε κλέψει μικροποσά σε κέρματα, διάφορα μικρααντικείμενα και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών από πέντε από αυτά.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν την επίμαχη βαριοπούλα, μία πρόσοψη από ράδιο -cd αυτοκινήτου και τα ρούχα που φορούσε στις επιδρομές του, με τα οποία είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικείο Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.



Ειδήσεις σήμερα

Αποτροπιασμός με βίντεο που δείχνει κτηνώδες καψόνι σε στρατιωτική βάση της Αυστραλίας

«Άνοιξέ του τον λάκκο» έλεγε ο πατέρας στη μητριά του Άρθουρ όταν το αγοράκι έκλαιγε γοερά γιατί «δεν το αγαπούσε κανείς»

Ο κίνδυνος λοίμωξης από Covid-19 αυξάνεται σταδιακά μετά τους τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης