Η καινοτομία που αλλάζει το e-commerce

Η καινοτομία που αλλάζει το e-commerce

Το δίκτυο Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων της BoxNow μάς δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε στα χέρια μας άμεσα την ηλεκτρονική παραγγελία μας, εύκολα και γρήγορα.

locker1

Τον καιρό της πανδημίας άλλαξαν πολλά στη ζωή μας. Μεταξύ αυτών ήταν και οι αγοραστικές μας συνήθειες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό αλλά η παραλαβή των δεμάτων αποδείχτηκε ένα σημαντικό πρόβλημα αφού συχνά οι ελεύθερες ώρες μας δεν συμπίπτουν με τις ώρες παράδοσης του κούριερ. Αναμφίβολα, θα μάς εξυπηρετούσε πολύ αν μπορούσαμε να παραλάβουμε την παραγγελία μας όποια ώρα επιθυμούμε, ανέπαφα, από ένα συγκεκριμένο σημείο.

Αυτή ακριβώς την επιλογή μάς δίνει τώρα, η BoxNow, η νέα γενιά ταχυμεταφορών: να συλλέξουμε την παραγγελία μας από ένα Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων (Locker). Πρόκειται για ένα έξυπνο μηχάνημα που μάς επιτρέπει να παραλαμβάνουμε τις παραγγελίες μας εύκολα και γρήγορα, μια πρακτική που γνωρίζει ήδη μεγάλη άνθηση στο εξωτερικό. Τα BoxNow Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους χώρους, λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, και είναι ιδιαιτέρως εύχρηστα. Επιπλέον, είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Απλή διαδικασία
Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε την συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας, όμως κατά την ολοκλήρωσή της θα επιλέξουμε ως μέσο παράδοσης την επιλογή: “Παράδοση σε Θυρίδα BoxNow” και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που μάς εξυπηρετεί.
Θα λάβουμε ένα SMS με πληροφορίες για την παραγγελία με έναν κωδικό PIN. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, θα ειδοποιηθούμε μέσω SMS ότι μπορούμε να συλλέξουμε την παραγγελία μας.
Όταν φτάσουμε στο BoxNow Locker, θα καταχωρήσουμε το κωδικό PIN στο πληκτρολόγιο του Αυτόματου Μηχανήματος Παραλαβής Δεμάτων, η αντίστοιχη θυρίδα θα ανοίξει αυτόματα και θα παραλάβουμε την παραγγελία μας.

Κλείσιμο
KAT_5034

Μια νέα αγοραστική εμπειρία
Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της BoxNow, θυγατρική εταιρία του ομίλου Emma Capital Group, προβλέπεται η εγκατάσταση συνολικά 2.000 lockers πανελλαδικά, εκ των οποίων τα πρώτα 500 θα εγκατασταθούν στην Αττική μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις των πρώτων 150 Box Now Lockers στην Αττική.

Παράλληλα, η εταιρία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με ορισμένα από τα κορυφαία brands στον ελληνικό χώρο, όπως τα ΑΒ, My Market, Bazaar, EKO, καταστήματα του ΟΠΑΠ, Αegean Oil, καθώς και με δεκάδες ανεξάρτητους επιχειρηματίες λιανικού εμπορίου για την τοποθέτηση των BoxNow Lockers.

Για την EMMA capital group, ο Tomas Kocka δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε στην Ελλάδα τη δυνατότητα παράδοσης μέσω lockers, που αποτελεί την πιο αγαπημένη μέθοδο παράδοσης παραγγελιών στο εξωτερικό και πιστεύουμε ότι σύντομα θα γίνει η πιο αγαπημένη μέθοδος παράδοσης παραγγελιών και των Ελλήνων καταναλωτών, μόλις τη δοκιμάσουν. Εστιάσαμε πρώτα στη διαμόρφωση της εμπειρίας των πελατών και τώρα είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε αυτή τη νέα μέθοδο παράδοσης σε όλα τα ενδιαφερόμενα e-shop στην Ελλάδα».

Η BoxNow προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με το BestPrice.gr, προσφέρει τη δυνατότητα στα περισσότερα από 3.000 e-shops που προβάλλονται στην πλατφόρμα, να αποκτήσουν την καινοτόμο υπηρεσία παράδοσης παραγγελιών μέσω BoxNow Lockers με προνομιακούς όρους και μοναδικά οφέλη. Ήδη αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, έχουν επιλέξει την υπηρεσία της BoxNow ως μέθοδο παράδοσης κατά το checkout των πελατών τους, θέτοντας ήδη σε εφαρμογή την εμπορική της λειτουργία.

Από την πλευρά του, ο CEO της BoxNow, Lukas Marek δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες των ηλεκτρονικών καταστημάτων που πίστεψαν σε αυτή τη μοναδική και πρωτοποριακή μέθοδο παράδοσης παραγγελιών και ήταν στην αρχή της επιτυχίας μας. Θέλω να αναφέρω και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Hellasphone.gr (www.hellasphone.gr) και το ofarmakopoiosmou.gr (www.ofarmakopoiosmou.gr), που ήταν οι πρώτοι συνδεδεμένοι συνεργάτες και πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες θα συνεχίσουμε να πείθουμε πολλούς άλλους συνεργάτες ότι αυτός ο τρόπος παράδοσης παραγγελιών έχει τη δική του θέση του στην ελληνική αγορά, αλλά και στις καρδιές των Ελλήνων πελατών».

box-now-logo-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης