Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα

Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το θύμα, που είναι οφθαλμίατρος - Η δράστις που συνελήφθη, είχε αποκτήσει παιδί με το θύμα, αλλά είχαν συχνές προστριβές για την επικοινωνία της με το παιδί που μεγάλωνε μαζί με τον γιατρό και τη νυν σύζυγό του

xalandri-pyrovolismos3
Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε από γυναίκα στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης και αρχικά θεωρήθηκε νεκρός, όμως δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, έχει συλληφθεί. Η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο θύμα, την ώρα που παραλάμβανε το 13χρονο παιδί τους από το σχολικό.




xalandri_shots__4_
xalandri_shots__5_
xalandri__1_
xalandri__2_



Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν από την οποία  απέκτησαν το 13χρονο παιδί. 

Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Κλείσιμο
Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα από την Αλβανία τον ενοχλούσε πάντα, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί καθώς ο ίδιος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της να μην την άφηνε να βλέπει το παιδί της.

Σήμερα όμως η γυναίκα του είχε στήσει καρτέρι. Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί από το σχολείο η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού καβγάδισαν τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 13 ετών παιδιού τους.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, τη μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα

Νεκρός από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Ποινικό Κώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης