Σεισμός στην Κρήτη: Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Κρήτη: Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι
Νέα ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:55 το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, μόλις έξι χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος 6,5 χιλιομέτρων.
Η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται στην Κρήτη, μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 27 Σεπτεμβρίου με μέγεθος έξι Ρίχτερ, και δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με όσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη νέα σεισμική δόνηση
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.