Σεισμός στην Κρήτη: Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Κρήτη: Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι
Νέα ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:55 το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, μόλις έξι χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος 6,5 χιλιομέτρων.
Η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται στην Κρήτη, μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 27 Σεπτεμβρίου με μέγεθος έξι Ρίχτερ, και δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με όσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη νέα σεισμική δόνηση
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;