Σχεδόν 1,5 κιλό κάνναβης βρέθηκε σε σπίτι χασισοκαλλιεργητή στο Μεσολόγγι

Σχεδόν 1,5 κιλό κάνναβης βρέθηκε σε σπίτι χασισοκαλλιεργητή στο Μεσολόγγι

Ακόμα μία σύλληψη για ναρκωτικά στη Λάρισα

mesologgi-kannabi
Το μοναδικό δενδρύλλιο που καλλιεργούσε σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι της κατοικίας του στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, δεν ήταν αρκετό για να αποφέρει πάνω από ενάμισι κιλό κάνναβης σε έναν 40χρονο...μερακλή χασισοκαλλιεργητή που είχε και ένα κουτί με σπόρους κάνναβης διαχωρισμένους ανάλογα με την... ποικιλία τους!

Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που του πέρασαν χειροπέδες μόλις βρήκαν το χασισόδεντρο και εννέα συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ένα κιλό και 597,5 γραμμάρια αποξηραμένων αποσπασμάτων κάνναβης μαζί με έναν πλαστικό τρίφτη, ερευνούν την γύρω περιοχή για να εντοπίσουν την φυτεία που πιστεύουν ότι καλλιεργούσε. Στο μεταξύ, ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Έκρυβε ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν ξαφνική έρευνα στο σπίτι ενός άνδρα στη Λάρισα, το απόγευμα του Σαββάτου και κατέσχεσαν ένα πλαστικό κουτί και ένα γυάλινο δοχείο με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 39,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 4,1 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε Αιγύπτιο που αυνανίζοταν έξω από δημοτικό στον Άγιο Παντελεήμονα

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

Επέστρεψε στο Μονακό μετά από οκτώ μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης