Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Βόλου για διασπορά κορωνοϊούστην Α΄Παθολογική Κλινική μη covid, μετά από έλεγχο με rapid tests που έγινε σε ασθενείς και προέκυψαν τέσσερις θετικοί.
Η θετικότητα στα τεστ κινητοποίησε την ιατρική κοινότητα του νοσοκομείου, η οποία προχώρησε σε μοριακό έλεγχο των ασθενών που βρέθηκαν θετικοί, έτσι ώστε να βεβαιωθεί το αποτέλεσμα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχουν απαγορευτεί τα επισκεπτήρια, παρά το γεγονός ότι μέσα στις κλινικές του νοσοκομείου Βόλου, είχε εντοπιστεί ξανά μολύνσεις ασθενών.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 151 νέες μολύνσεις στη Μαγνησίατο τελευταίο 24ωρο.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.