Στήνονται τα σκηνικά για τους «Αναλώσιμους 4» στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στήνονται τα σκηνικά για τους «Αναλώσιμους 4» στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μέσα στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου - Θα διαρκέσουν σχεδόν ένα μήνα και θα αφήσουν 19 εκτομμύρια ευρώ στο ταμείο της χώρας

θες
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την χολιγουντιανή ταινία «Αναλώσιμοι 4», τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές εικόνες του GRTimes.gr από τον χώρο της Millennium Media στη Θέρμη, όπου πρόκειται να γυριστεί σημαντικό μέρος των σκηνών της νέας παραγωγής του Χόλιγουντ, τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να προετοιμάσουν τα σκηνικά και τον χώρο μέχρι να είναι όλα έτοιμα για το «3,2,1 γράφουμε».

Θεσσαλονίκη: Στήνονται τα σκηνικά για την χολιγουντιανη ταινία "Αναλώσιμοι 4" - GRTimes.gr


Οι πρώην αποθήκες που βρίσκονται εντός της τεράστιας αυτής έκτασης, πρόκειται σύντομα να μετατραπούν σε κινηματογραφικά στούντιο, ενώ τα σκηνικά στήνονται στον εξωτερικό χώρο στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη3
σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη4
Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μεταξύ άλλων, για τις ανάγκες των σκηνών που είναι στον προγραμματισμό, στήνεται ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου το οποίο θα φωτίζεται από εντυπωσιακά -και πολλά- φώτα.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται κατά πληροφορίες να ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη5
σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη6


Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν -πέρα από στελέχη της παραγωγής- γνωστοί ηθοποιοί (Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ κ.α.) έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι, όπως έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις αρχές Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της νέας παραγωγής θα γίνουν κατά βάση στο χώρο που θα κατασκευαστούν τα στούντιο της Millenium, στη Θέρμη, αλλά και σε κάποιους ακόμη ελεγχόμενους χώρους, ενώ δεν θα γίνουν γυρίσματα σε δημόσιους χώρους.

σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη7
σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη8


Ακόμα, η ταινία θα έχει προϋπολογισμό ύψους 19 εκατ. ευρώ για το κομμάτι που θα γυριστεί στην ΠΚΜ, και τα γυρίσματα αναμένεται να έχουν διάρκεια περίπου ενός μήνα.

σκηνικα-ταινια-θεσσαλονικη9


Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Ο Μπάιντεν δεν είναι αρνητικός στην πώληση F-16 στην Τουρκία

Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για εκτόνωση της κρίσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο Θεοδωρικάκος «ξηλώνει» την ηγεσία της Άμεσης Δράσης - Οι πέντε αλλαγές στην Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης