Στεφανία Τζαφέρη: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες στο Twitter από την άγρια κακοποίηση της blogger

Στεφανία Τζαφέρη: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες στο Twitter από την άγρια κακοποίηση της blogger

Κύμα συμπαράστασης στα social media – Η κοπέλα από την Κρήτη βρήκε το θάρρος και ενημέρωσε την Αστυνομία – Δημοσιοποίησε νέα ντοκουμέντα από την κακοποίησή της – Το μήνυμα μίσους που της έστειλες οπαδός της Χρυσής Αυγής

gynaika-kakopoiisi-5
Γροθιά στο στομάχι είναι οι φωτογραφίες από την άγρια κακοποίησης που υπέστη η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, τις οποίες δημοσιοποίησε η ίδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια με μία ανάρτησή της με τον τίτλο «έτσι για να υπάρχει» δημοσιοποίησε το αποτέλεσμα κακοποίησης που υπέστη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κύμα συμπαράστασης στα social media και να την καλούν να μεταβεί σε ασφαλές μέρος μακριά από τον κακοποιητή που την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε την ανάρτησή της:

Τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν εκατοντάδες με αποτέλεσμα η ίδια να βρει το θάρρος και να φύγει και να πάει στο σπίτι της, ενημερώνοντας παράλληλα πως η ίδια έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία.


Κλείσιμο

Όπως γράφει στην ανάρτησή της «έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον».

Δείτε την ανάρτησή της:




Την ίδια ώρα ωστόσο υπήρχαν χρήστες οι οποίοι δεν συμμερίζονταν την συμπαράσταση των άλλων για την Στεφανία κατηγορώντας την πως δεν είναι αληθινή η φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει αλλά προϊόν Photoshop. Η ίδια αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το εύρος της κακοποίησης που υπέστη, το πώς παραμορφώθηκε το πρόσωπό της καθώς και την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

kakopoiisi-01
kakopoiisi-012
kakopoiisi-013



Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε στην Στεφανία αλλά και στους χιλιάδες χρήστες που παρακολούθησαν την υπόθεσή της, το μίσος ενός χρήστη ο οποίος της έστειλε μήνυμα λέγοντάς της χαρακτηριστικά «καλά να πάθεις», επειδή η γυναίκα είχε τοποθετηθεί ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

xrysi-avgi-9


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η Αλβανική εισαγγελική έκθεση που «αυτοκτονεί» τον Κατσίφα

Θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους στο Άγιο Όρος - Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού τους

Τα εγκαίνια με τον Snik για καφέ στον Βόλο κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμο και λουκέτο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης