Τα εγκαίνια με τον Snik για καφέ στον Βόλο κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμο και λουκέτο!

Τα εγκαίνια με τον Snik για καφέ στον Βόλο κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμο και λουκέτο!

Μαζεύτηκαν πάνω από 500 άτομα δίχως κανένα μέτρο προστασίας – Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και τον υπεύθυνο του καταστήματος – Πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για επτά ημέρες - «Ο κόσμος ήταν περισσότερος από το αναμενόμενο», λέει το καφέ σε νέα ανακοίνωσή του

snik-arthro
Μόνο γούρικος δεν φάνηκε να είναι τελικά ο ράπερ Snik για μαγαζί στον Βόλο το οποίο τον είχε καλέσει για εγκαίνια, αφού η εκδήλωση κατέληξε με συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτο για το κατάστημα!

Όπως μεταδίδει το magnisianews.gr ο ράπερ εκλήθη από κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Η παρουσία όμως του Snik έγινε γνωστή με αποτέλεσμα να βρεθούν στο μαγαζί πολλοί νεαροί προκαλώντας συνωστισμό. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ξεπέρασε τα 500 άτομα, δίχως να υπάρχει μέριμνα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Άλλωστε το καφέ είχε φροντίσει να γγνωστοποιήσει με σχετική διαφήμιση στο Facebook τον ερχομό του ράπερ στην πόλη.

kafe-5


Ο συνωστισμός έφερε στο τέλος την παρέμβαση της αστυνομίας περίπου στις 22:30 που βρέθηκε για έλεγχο στο εν λόγω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ως αποτέλεσμα των ελέγχων έγιναν δύο συλλήψεις, του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου. Αντίστοιχα σε βάρος του ιδιοκτήτη επεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ ενώ στο καφέ έπεσε «λουκέτο» για διάστημα επτά ημερών.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κλείσιμο
«Βραδινές ώρες της 15/10/2021 (22:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ» αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εκδήλωση (εγκαίνια), την οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση άνω των πεντακοσίων (500) όρθιων ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ουσία συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών. Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) Ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου».

Η ανακοίνωση του καταστήματος: «Σας ευχαριστούμε»

Το Σάββατο το μεσημέρι το καφέ με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε για το περιστατικό ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια. Όπως λέει με ανάρτηση στο Facebook, έγινε προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ωστόσο ο κόσμος ήταν περισσότερος από το αναμενόμενο.

«Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε την ανάρτηση του καταστήματος:

🚨Ανακοίνωση! Μία εικόνα χίλιες λέξεις..! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη σας συμμετοχή στο #opening του...

Posted by Smokers Coffee & Food on Saturday, October 16, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Σεισμός στην Κρήτη: Προβληματισμένοι οι επιστήμονες για τον μεγάλο μετασεισμό που δεν έρχεται - Τι λένε στο protothema.gr

Κινέζοι αστροναύτες έφθασαν στον διαστημικό τους σταθμό - Θα παραμείνουν για έξι μήνες στο διάστημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης