Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστή η εθνική οδός Μεγάρων – Αλεποχωρίου
Προβλήματα από τη δυνατή βροχόπτωση εντοπίζονται στο 12 χλμ - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα
Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει από χθες το βράδυ τη χώρα έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα, με αρκετούς οδικούς άξονες να «πνίγονται» από τη δυνατή βροχόπτωση.
Έτσι, τα ξημερώματα της Πέμπτης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 12 χλμ της εθνικής οδού Μεγάρων – Αλεποχωρίου, λόγω συσσώρευσης υδάτων, στο ρεύμα προς Αλεποχώρι.
Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την οδό Λαυρίου έως την οδό Σπάτων.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης