Γκόρντον Ράμσεϊ: Το road trip στα Μετέωρα και οι καλόγριες - Δείτε βίντεο

Γκόρντον Ράμσεϊ: Το road trip στα Μετέωρα και οι καλόγριες - Δείτε βίντεο

Στο νέο βίντεο από το οδοιπορικό του διάσημου σεφ με τους φίλους του στην Ελλάδα τρώνε πρωινό μαζί με μοναχές σε μοναστήρι και απολαμβάνουν τη μαγική θέα

ramsey34
Ένας απολαυστικός Γκόρντον Ράμσεϊ παραδίδει μαθήματα για το πως πρέπει να είναι μια εκπομπή μαγειρικής που ξεφεύγει από τα στερεότυπα μαζί με τους δύο κολλητούς του, τον Τζίνο και τον Φρεντ.

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου του σόου ο διάσημος σεφ που ήρθε το καλοκαίρι στη χώρα μας για γυρίσματα στα νησιά, την Αθήνα και σε ξεχωριστά μέρη της ελληνικής περιφέρειας ταξιδεύει στα Μετέωρα.

Gordon, Gino and Fred's Road Trip - Clash of the Titans | S03E02 Part 9/12


Οδηγεί ένα παλιό VW Transporter που θαρρείς ότι «δραπέτευσε» από τη δεκαετία του ‘70, στολισμένο εσωτερικά με ελληνικές σημαιούλες και φτάνοντας στην Ιερά Μονή Ρουσάνου, τους τρεις φίλους υποδέχονται τρεις καλόγριες.

Ο Γκόρντον έχει δώσει οδηγίες στον Τζίνο να συμπεριφέρεται κόσμια και τον αναγκάζει να κουμπώσει το πουκάμισο του μέχρι το λαιμό ενώ οι μοναχές τους πηγαίνουν για να φάνε πρωινό σε ένα τραπέζι με εκπληκτική θέα.

Κλείσιμο
Βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα ενός γνήσιου τζέντλεμαν ο Ράμσεϊ παρακαλάει τις τρεις καλόγριες να καθίσουν πρώτες αλλιώς «η μαμά μου θα με σκοτώσει».
Στο πρωινό ο Τζίνο δεν κρατιέται και λέει ένα ανέκδοτο παρά το απαγορευτικό του διάσημου σεφ και όταν οι μοναχές χαμογελάνε ο Γκόρντον τις ικετεύει να μην του δίνουν θάρρος.

Στα τελευταία λεπτά της κινηματογράφησης οι τρεις φίλοι ενθουσιασμένοι από το μέλι που δοκίμασαν στο πρωινό, επισκέπτονται τα μελίσσια που διατηρούν οι μοναχές και το δοκιμάζουν από την κερήθρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανθελληνικό παραλήρημα από τον Γιαϊτζί: «Οι τεμπέληδες Έλληνες δεν μπορούν να μας πολεμήσουν»

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ισχυρές καταιγίδες σε όλη την επικράτεια - Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν μέχρι και την Παρασκευή

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα η απολογία της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης