Σεισμός στην Κρήτη: Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στον Δήμο Σητείας

Σεισμός στην Κρήτη: Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στον Δήμο Σητείας

Σε περιοχές του Δήμου Σητείας καταγράφηκαν κατολισθήσεις και μηχανήματα του δήμου αυτή την ώρα απομακρύνουν βράχους που έχουν πέσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου

ekklisaki_2
Σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που αναστάτωσε την Ανατολική Κρήτη και είχε επίκεντρο θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ζάκρου.

Σε περιοχές του Δήμου Σητείας, με επίκεντρο τον Ξερόκαμπο, καταγράφηκαν κατολισθήσεις και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Γουλιδάκη, μηχανήματα του δήμου αυτή την ώρα απομακρύνουν βράχους που έχουν πέσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Ξεροκαμπος Ζηρου κατέρρευσε η εκκλησία του Αγίου Νικολάου κ βράχος στον δρόμο παρακαλώ μεγάλη προσοχή γιατι κρέμονται κ αλλοι βραχοι

Posted by Sitia on line on Tuesday, October 12, 2021


Σύμφωνα με τον κ. Γουλιδάκη «ήταν ένας έντονος σεισμός και με αρκετά μεγάλη διάρκεια. Μετά και τους τελευταίους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι, αλλά και τον άλλον μεγάλο σεισμό στην περιοχή μας, πριν από ένα περίπου χρόνο, ο κόσμος είναι ανήσυχος» είπε ο κ. Γουλιδάκης, ο οποίος συνέστησε στους πολίτες να είναι ψύχραιμοι, «καθώς το φαινόμενο παρακολουθείται στενά και όλες οι υπηρεσίες είναι σε επαγρύπνηση για την καταγραφή οποιασδήποτε ανάγκης προκύψει», συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ - Δείτε πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης