Απροσπέλαστο ήταν, το απόγευμα της Πέμπτης, το κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης για την πρώτη επέτειο καταδίκης της Χρυσής Αυγής. Οι περισσότεροι δρόμοι έκλεισαν ενώ αντιφασιστικές κινητοποιήσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη. Λίγο πριν από τις 22:00 όλοι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο άνοιξαν.
Παρούσα στη συγκέντρωση που διοργανώνεται έξω από το Εφετείο είναι και η μητέρα του Παύλου Φύσσα,Μάγδα, που έδωσε μεγάλο αγώνα όλα τα προηγούμενα χρόνια για τη δικαίωση του παιδιού της. «Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων.
Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 6:30 μ.μ. στο Εφετείο, ενώ ακολούθησε πορεία στη Βουλή. Παράλληλα, στην 7 ήταν προγραμματισμένη συναυλία στο Σύνταγμα από φοιτητικούς συλλόγους με σύνθημα: «Πολεμάμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.