Θύμα κλοπής o Άντι Μάρεϊ - Του πήραν τα παπούτσια του τένις και... την βέρα του

Θύμα κλοπής o Άντι Μάρεϊ - Του πήραν τα παπούτσια του τένις και... την βέρα του

Ο διάσημος τενίστας κάνει έκκληση μέσω Instagram για να βρει την βέρα του, αφού έχει πέσει στη «δυσμένεια» της συζύγου του, Κιμ Σίαρς - Πού βάζει την βέρα του ο Άντι Μάρεϊ όταν βρίσκεται στα γήπεδα

000_9LX4LK
Βοήθεια μέσω των social media ζητά ο διάσημος Σκωτσέζος τενίστας Άντι Μάρεϊ προκειμένου να βρει την βέρα του γάμου του, την οποία είχε δέσει στα κορδόνια των αθλητικών του παπουτσιών, όπως συνηθίζει από το 2015, μετά τον γάμο του με την Κιμ Σίαρς, όταν βρίσκεται στα γήπεδα.

Το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα) ο 34χρονος τενίστας με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram εξηγεί πώς έχασε τα παπούτσια του και την βέρα του ταυτόχρονα και υπό ασυνήθιστες συνθήκες. Ο αθλητής βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Καλιφόρνια για να συμμετάσχει στην διοργάνωση Indian Wells. Όπως ο ίδιος εξηγεί στο βίντεο, έκανε προπόνηση κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και τα παπούτσια του μύριζαν άσχημα από τον ιδρώτα. Έτσι, καθώς το δωμάτιο του ξενοδοχείου του δεν διαθέτει μπαλκόνι, όταν επέστρεψε από το δείπνο, πήρε την «ηλίθια» απόφαση να αφήσει τα παπούτσια του όλη νύχτα έξω, κάτω από το αυτοκίνητό του για να φύγει η δυσάρεστη οσμή και να στεγνώσουν.

'I'm an idiot': Andy Murray appeals for help to recover lost wedding ring

«Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο το πρωί τα παπούτσια είχαν εξαφανιστεί. Τα παπούτσια μου για το τουρνουά του τένις είχαν κλαπεί, έτσι έπρεπε να πάω σε ένα κοντινό τοπικό κατάστημα για να αγοράσω άλλα παπούτσια, διαφορετικά από αυτά που συνήθως φοράω - διαφορετικό brand και όλα τα άλλα - γεγονός που δεν είναι και το τέλος του κόσμου, όμως, δεν είναι και ιδανικό», έγραψε ο αθλητής στο Instagram και στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν πήγε στην προπόνηση ο φυσιοθεραπευτής του τον ρώτησε πού είναι η βέρα του. Τότε, ο Μάρεϊ θυμήθηκε πως την είχε δέσει στα κορδόνια των παπουτσιών του, τα οποία είχαν κάνει «φτερά». Επειδή, όταν παίζει τένις δεν μπορεί να την φοράει, από το 2015, που ένωσε την ζωή του με την Κιμ Σίαρς, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ο Μάρεϊ δένει την βέρα του στα κορδόνια των αθλητικών του παπουτσιών.

«Είναι περιττό να πω πως έχω προβλήματα στο σπίτι, έτσι θέλω να προσπαθήσω και να τη βρω (την βέρα). Αν μπορείτε να το κοινοποιήσετε και αν κάποιος γνωρίζει κάτι, πού μπορεί αυτά να βρίσκονται θα με βοηθήσει πάρα πολύ, έτσι ώστε να μπορέσω να την πάρω πίσω», έγραψε στο Instagram ο διάσημος τενίστας.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο αυτόφωρο ο Πασχάλης μετά από μήνυση σε βάρος του

Ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός, τα... παράνομα πρόστιμα στο lockdown και τα 20 χιλ. ευρώ για το υπηρεσιακό «θηρίο»

H Pfizer ζήτησε από τον FDA άδεια για χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε παιδιά 5-11 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης