Καταζητούμενος στο Βέλγιο συνελήφθη στην Κακαβιά

Καταζητούμενος στο Βέλγιο συνελήφθη στην Κακαβιά

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του, η κατηγορία που του αποδίδουν οι διωκτικές αρχές του Βελγίου επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών

kakavia-ellinoalvanika-synora
Με βαρύτατη ποινή απειλείται ένας Αλβανός ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την πατρίδα του μέσω της Κακαβιάς, αλλά διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές του Βελγίου ως μέλος κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς επιχειρώντας είσοδο στη χώρα, όμως όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των βελγικών αρχών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, που δρομολογεί την έκδοσή του στο Βέλγιο. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του, η κατηγορία που του αποδίδουν οι διωκτικές αρχές του Βελγίου επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ειδήσεις σήμερα

Ολοταχώς για πάνω από το 60% του 2019 ο ελληνικός τουρισμός

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτωτικές τάσεις το άνοιγμα

Aναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις - Τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης