Άρτα: Μέσα σε σούπερ μάρκετ ξάφρισαν 3.500 ευρώ από γριούλα!

Άρτα: Μέσα σε σούπερ μάρκετ ξάφρισαν 3.500 ευρώ από γριούλα!

Οι δράστιδες την είδαν να κάνει  ανάληψη του ποσού και την ακολούθησαν - Έκλεψαν ηλικιωμένες και σε Κόνιτσα και Τύρναβο

ilikiomeni-thima
Δυο αλλοδαπές ήταν οι δράστιδες της θρασύτατης κλοπής που είχε γίνει στις 8 Ιουνίου με θύμα μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη της Άρτας, αφού πρώτα την είχαν δει να κάνει ανάληψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η άτυχη γριούλα είχε «σηκώσει» από την τράπεζα το ποσό των 3.500 ευρώ για να πληρώσει υποχρεώσεις της και οι δυο επιτήδειες που την είδαν, την ακολούθησαν ως το κατάστημα όπου μπήκε για να ψωνίσει. Με διάφορες προφάσεις τράβηξαν την προσοχή της και κατάφεραν να αρπάξουν τα χρήματα μέσα από την τσάντα της. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπή, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Γυναίκες αγκάλισαν ηλικιωμένη και άρπαξαν κόσμημα

Είδαν μια ηλικιωμένη που φορούσε στο λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό να κάθεται στον κήπο του σπιτιού της στην Κόνιτσα και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη δυο επιτήδειες που προσποιήθηκαν ότι είναι γνωστές της. Έτσι, μπήκαν στον κήπο, την αγκάλισαν και ξάφρισαν το κόσμημα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας Ελληνίδας, ενώ τα στοιχεία της συνεργού της παραμένουν άγνωστα.

Παριστάνοντας τον μικροπωλητή μπήκε το απόγευμα της Παρασκευής ένας Έλληνας στο σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου και, όταν βρήκε ευκαιρία, ξάφρισε 45 ευρώ από το πορτοφόλι της. Όμως, δεν πήγε μακριά καθώς συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα και τα επέστρεψαν στην ηλικιωμένη.

Ειδήσεις σήμερα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς έγινε η σύλληψη του ζευγαριού - Βήμα βήμα από την πληροφορία έως τον εντοπισμό τους

«Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά!» - Σάλος από το βίντεο με τον καβγά ζευγαριού Ελλήνων στη Γερμανία

Ραντουκάνου - Φερνάντεζ 2-0: Στο θρόνο του US Open η 18χρονη Έμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης