Θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο: Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό - Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο: Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό - Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας

Ο οδηγός  έχασε τις αισθήσεις του και ακολούθως τον έλεγχο  - Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του

troxaio_aigio
Από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, όπου κατέληξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου στην Αχαΐα, ανασύρθηκε νεκρός ο 77χρονος Θεόδωρος Ψαρράκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φωτιστικών που εδρεύει στον Πειραιά, με καταγωγή από την Πτέρη Αιγιαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο. Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε περίπου στις 11.00 χθες το πρωί (09-09-2021), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του.

Ο επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, όπου επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού. Ο επιχειρηματίας έχασε τις αισθήσεις του και ακολούθως τον έλεγχο του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Τα αίτια θανάτου του Θεόδωρου Ψαρράκου ήταν οι κακώσεις από το δυστύχημα.

Κλείσιμο
Πηγή: pelop

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαϊμού» εμβολιασμοί: Μικροβιολογικά κέντρα χορηγούν πλαστά θετικά τεστ, νοσηλευτές «ρίχνουν» τη δόση στο πάτωμα

Άγρια επίθεση με στιλέτο κατά αστυνομικών στου Ζωγράφου: «Ή θα με σκοτώσετε ή θα σας σκοτώσω»

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της Ιωάννας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης