Εύβοια: Φωτιά τώρα στη Δάφνη Μαντουδίου - Εκκενώνονται τρία χωριά

Εύβοια: Φωτιά τώρα στη Δάφνη Μαντουδίου - Εκκενώνονται τρία χωριά

Η κινητοποίηση του Δήμου είναι μεγάλη όπως και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

fotiak__1_
Μεγάλη φωτιά στη Δάφνη του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Η φωτιά έχει δύο πολύ μεγάλα μέτωπα και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας δίνεται εντολή να εκκενωθούν το χωριό Ρετσινόλακος,Μουρτιά και Κοκκίνη. Μάλιστα στην Κοκκίνη υπάρχουν πολλές κατασκηνώσεις.

Πριν από λίγο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί είδαν τις φλόγες να περνούν τις πρώτες ζώνες άμυνας και να κατευθύνονται προς τους οικισμούς και για αυτό έδωσαν την εντολή για εκκένωση. 

Στην περιοχή επιχειρούν 62 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα και τρία αεροσκάφη. Παράλληλα υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματος έργου ΟΤΑ. Παράλληλα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου όπως και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Νωρίτερα ξέσπασε φωτιά στα Κριεζά της Εύβοιας. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και καλάμια. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματαΣύμφωνα με πληροφορίες του evima.grη φωτιά καίει δίπλασε επιχείρηση στα Κριεζά και κοντά σε σπίτια. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης