Δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιεί στην Αλεξανδρούπολη το πρώτο αερόστατο τύπου Zέπελιν της Frontex, που θα λάβει μέρος το επόμενο διάστημα στις επιχειρήσεις επιτήρησης των συνόρων κατά της παράνομης μετανάστευσης στον Έβρο.
Φωτογραφίες του αερόστατου, επάνω από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, δημοσιοποίησε η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα e-evros.gr.
Τα «Eagle Owl», τύπου Ζέπελιν μήκους 20 μέτρων, είναι εξοπλισμένα με ραντάρ και θερμικές κάμερες. Πετούν σε ύψος 300 μέτρων με μέγιστη εμβέλεια τα 32 χλμ.
Πρόκειται για μια γερμανο-γαλλική συμπαραγωγή (γερμανικές εταιρείες καινοτομίας και γαλλικές εταιρείες εναέριου χώρου CNIM) που μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η Frontex έχει εκμισθώσει δύο αερόστατα τύπου Ζέπελιν για την επιτήρηση των συνόρων στον Έβρο και στο Αιγαίο Πέλαγος Το πρώτο εδρεύει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και το δεύτερο στο νησί της Λήμνου.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.