Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη λίμνη Πλαστήρα

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη λίμνη Πλαστήρα

Ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε την στιγμή που πότιζε τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης

peripoliko_main
Η επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα που εκτελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων, οδήγησε στον εντοπισμό μιας οργανωμένης χασισοφυτείας και την επ' αυτοφώρω σύλληψη του καλλιεργητή.

Ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε την στιγμή που πότιζε τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν ακόμη ένα πλαστικό μπιτόνι ποτίσματος και οκτώ γλάστρες. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του από σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ξετρύπωσε 15 βάζα που περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Limni-Plastira-xasisodentra

Ο σκύλος μύρισε τα χασισόδεντρα στην αυλή

Στοχευμένη έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα τέσσερα νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 ως 35 εκατοστών που είχε φυτέψει στην αυλή. Στη συνέχεια, εντόπισε στο σπίτι ένα μεταλλικό τρίφτη και μία ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκαν και ο ένοικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μέρκελ καλεί Ευρώπη: «Κλείστε τα σύνορα στους Βρετανούς τουρίστες!» - Αντιδρούν Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία

Από αύριο ξεκινά η σταδιακή πίστωση των αναδρομικών για 200.000 συνταξιούχους

Οι 7 λόγοι που φέρνουν «έκρηξη» στην κτηματαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης