Λέσβος: Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στη Γέρα

Λέσβος: Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στη Γέρα

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Μεσσηνία

Mytilini-xasisodentra
Η ξαφνική έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, οδήγησε στην σύλληψή του και την παραπομπή του στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η έρευνα έγινε μετά από πληροφορίες και στοιχεί που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, τα οποία επιβεβαιώθηκαν όταν στην αυλή του σπιτιού του υπόπτου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 0,55 μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε. Μαζί με τα δενδρύλλια, κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ο δράστης.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Μεσσηνία

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 47χρονος Έλληνας σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία και συνελήφθη γιατί βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα στέλεχος δενδρυλλίου κάνναβης και ένα χασισόδεντρο ύψους μόλις πέντε εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικό κουτί. Ο δράστης παρελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση.




Ειδήσεις σήμερα

Η Κομισιόν ενέκρινε το ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας των 30,5 δισ. ευρώ

Κινέζος επιδημιολόγος τα... βάζει με τις ΗΠΑ: Να στραφούν εκεί οι έρευνες για την προέλευση του κορωνοϊού

Αλλιώτικη σχολή μπαλέτου για μουσουλμάνες προσφέρει μαθήματα... χωρίς μουσική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης