Σπάρτη: Καλλιεργούσε 72 χασισόδεντρα πίσω από το σπίτι του!

Σπάρτη: Καλλιεργούσε 72 χασισόδεντρα πίσω από το σπίτι του!

Ο 46χρονος συνελήφθη - Καλλιέργειες  κάνναβης και σε Χανιά και Λαμία

σπαρτη
Ένα μικρό… δάσος από χασισόδεντρα καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω προαύλιο του σπιτιού που διατηρεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, ένας 46χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης!

Κατά την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση, βρήκαν συνολικά 72 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

«Ορφανή» φυτεία με 30 δενδρύλλια στα Χανιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών μιας χασισοφυτείας που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών και του τοπικού τμήματος, σε μια δύσβατη δασώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρέθηκαν 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δυο γλάστρες με τρία χασισόδεντρα, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, αλλά και ένα αναδιπλούμενο μεταλλικό αστέρι τύπου «σούρικεν» με λεπίδες μήκους έξι εκατοστών, κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός ζευγαριού Ελλήνων στη Λαμία. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ ο σύζυγός της αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα 

Τα «SOS» του εργασιακού και οι νέες γονικές άδειες - Τι αλλάζει στις απολύσεις, τι προβλέπεται για τις απεργίες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θρίλερ» και με την ιδιότητα της ψυχολόγου που επισκέπτονταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 74χρονος - Αρνείται ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης