«Δήμητρα» της Λέσβου: Να μελετηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ζητά η οικογένεια

«Δήμητρα» της Λέσβου: Να μελετηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος ζητά η οικογένεια

Προτίθεται να διορίσει πραγματογνώμονα - «Πιθανό να ζούσε αυτή τη στιγμή αν δεν είχε εγκαταλειφθεί» αναφέρουν οι συγγενείς και σημειώνουν την χρονική απόκλιση από το τροχαίο με την ώρα της σύλληψης του  83χρονου οδηγού

dimitra-0
Τις επόμενες κινήσεις της σχεδιάζει η οικογένεια της «Δήμητρας της Λέσβου» μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που επιτρέπει πλέον να στραφεί κατά του 83χρονου οδηγού απο την περιοχή της Βούλας, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της 9ης Απριλίου, τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο και τον θάνατο του 64χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση, προτίθεται να διορίσει πραγματογνώμονα για να μελετήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς υπάρχει χρονική απόκλιση και κανένας δεν γνωρίζει αν ο Δημήτρης Καλογιάννης θα ζούσε αυτή τη στιγμή αν δεν είχε εγκαταλειφθεί.

Η οικογένεια περίμενε να γίνει η ταυτοποίηση και στη συνέχεια να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες. Και αυτό γιατί ναι μεν, μπορεί να είχε εντοπιστεί και συλληφθεί τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο ο δράστης (έγινε στις 05:10 το πρωί και συνελήφθη στις 09:30 ο ηλικιωμένος ο οποιος μάλιστα είχε πάει πρώτα για αιμοκάθαρση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει) όμως περίμεναν να ταυτοποιηθεί το θύμα για να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ήδη, στην υποθεση έχει εμπλακεί ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης ενω οι πληροφορίες λένε οτι αναζητούν και πραγματογνώμονα. Οι επόμενες ημέρες θα είμαι καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.
IMG_9098
Η δικηγόρος της οικογένειας Καλογιάννη κυρία Λίλα Ραγκούση

Ειδήσεις σήμερα: 

Παίρνει σάρκα και οστά το Ταμείο Ανάκαμψης - Πάνω από 107 δισ. ευρώ η ζήτηση για το ομόλογο της ΕΕ

Έλενα Ράπτη: Αναγκαία η τάξη, η αξιοκρατία και η διαφάνεια σε όλο το φάσμα του αθλητισμού

Στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ ο Ερντογάν - Υπέγραψε σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας με Αζερμπαϊτζάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης