Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών στην Ασπροβάλτα

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών στην Ασπροβάλτα

Προσπάθησε να διαφύγει και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη - Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, εντοπίστηκαν συνολικά 6 άτομα από τη Συρία, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα

astynomia
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 26χρονο από τη Συρία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα της διακίνησης έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο 26χρονος παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά 6 άτομα από τη Συρία, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι: Τι θα αλλάξει -άμεσα- για μουσική, εστίαση, γάμους και απαγόρευση κυκλοφορίας

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου - Τι είπε για τη δραματική νύχτα

Ημέρες αποσυμπίεσης: Υποχωρεί η επιδημία - Αυξάνονται οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης