Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 75χρονος συζυγοκτόνος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 75χρονος συζυγοκτόνος

Ο 75χρονος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του - Στην ανακρίτρια οι δυο κόρες της 64χρονης προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία και μάρτυρες για τον βίαιο χαρακτήρα του 75χρονου

agia_barbara_2
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε αμέσως μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή ο 75χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Πέμπτη.

Η απολογία του 75χρονου διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Ο 75χρονος κατέθεσε υπόμνημα στον ανακριτή στον οποίο φέρεται να επαναλαμβάνει όσα είχε αναφέρει και στην προανακριτική του κατάθεση.

Ο κατηγορούμενος βαρύνεται με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Την ώρα ο 75χρονος παίρνει το δρόμο για τις φυλακές, οι δύο κόρες που είχε αποκτήσει με την 64χρονη, ετοιμάζουν με τη συνήγορο τους κυρία Γιάννα Παναγοπούλου τις επόμενες κινήσεις του.

Οι δυο γυναίκες αναμένεται αύριο στις 11:30 το πρωι, να περάσουν που κατώφλι της 20ης ανακρίτριας προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία και μάρτυρες που μιλούν για τον βίαιο χαρακτήρα του 75χρονου και τον εφιάλτη που ζούσε το θύμα και οι κορες του όλα αυτα τα χρονια απο τα άγρια ξεσπάσματα του ζητώντας την τιμωρία του.

«Η επιβολή της προσωρινής κράτησης στον κατηγορούμενο με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας ανακρίτριας και του κυρίου εισαγγελέως αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για την οικογένεια του θύματος, η οποία έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και θα εισφέρουν  στοιχεία ως παριστάμενοι για την υποστήριξη της κατηγοριας για την παραδειγματική του τιμωρία», τονίζει στο protothema.gr η δικηγόρος των δυο γυναικών κυρία Γιάννα Παναγοπούλου.

dikigoros3
Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου

Ειδήσεις σήμερα: 
Κλείσιμο
Τέλος τα self test στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου - Τι λένε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Νέες αντικειμενικές: Τιμές «ασανσέρ» σε όλη την Ελλάδα - Εφαρμογή θα βγάζει την αξία και τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου

Μαγνησία: Νεκρός 68χρονος - Ανησύχησε ο ντελιβεράς γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης