Ένας άνδρας 65 ετών, τουρίστας από ξένη χώρα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από επιπλοκές του κορωνοϊού στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος.
Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο εν λόγω νοσηλευόμενος μπήκε στη χώρα μας με αρνητικό τεστ στις 29 Μαΐου.
Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, μελετώντας το ιστορικό του, τον προηγούμενο μήνα είχε νοσήσει όλη του η οικογένεια, επίσης με κορωνοϊό.
Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί αν το τεστ ήταν ψευδώς αρνητικό. Η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» έγινε χθες, Τρίτη, 1η Ιουνίου.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.