Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 44χρονη Γλυκερία, μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Οι εξετάσεις της 44χρονης, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, έχουν σταλεί σε ειδικό κέντρο στην Αθήνα καθώς και στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, όπου αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα για το αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο δημοσιεύματα ήθελαν τη 44χρονη εγκεφαλικά νεκρή, ωστόσο έπειτα από επικοινωνία του protothema.gr με τον κ. Χαλκιαδάκη, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ ξεκαθάρισε ότι «η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη».
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις που δείχνουν ότι υπάρχει χώρος για ζωή, ακόμη και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε.